Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Psykiatriens Forskningsdag

Syddansk psykiatri afholder årligt et arrangement for at markere den forskning, der hver dag bliver lavet i Psykiatrien i Region Syddanmark.

På denne side kan du finde informationer om årets arrangement samt tidligere udgaver.

Psykiatriens Forskningsdag 2019

Overskriften for årets arrangement er Det sindssyge liv – mistrivsel & tidlig indsats. Det foregår torsdag den 5. december på Trinity Hotel & Konference Center på Gl Færgevej 30, Snoghøj, 7000 Fredericia fra klokken 12-17.15.

Alle er velkomne til arrangementet, som er gratis. Dagen er inklusiv forplejning, og derfor er tilmelding nødvendig. Tilmelding skal foregå senest den 5. november 2019 ved at sende en e-mail til lene.Ebersbach.Hojfeldt@rsyd.dk.

Til arrangementet kan du blandt andet høre hjerneforsker og jazzmusiker Peter Vuust tale om, om musik har en helbredende effekt og en gavnlig virkning på vores intelligens, trivsel og mentale sundhed.

Du kan også høre ægteparret Birgitte Skjødt og Anders Skjødt fortælle om det at leve sammen som par med forskellige psykiatriske diagnoser.

Er du nysgerrig på forskning, så er der workshops med paneldebat, hvor forskere og en patient eller pårørende vil give et indblik i, hvordan forskning produceres. 
 

Du kan se det fulde program nedenfor eller downloade det her.
 

PROGRAM

12.00: Ankomst og frokost.

12.30: Velkomst ved lægefaglig direktør Anders Meinert Pedersen. Hyldest af årets ph.d'er og prisuddeling af juniorforsker og seniorforsker.

13.00: Musik på recept: Foredrag ved professor og musiker Peter Vuust.

14.00: Pause med kaffe og sødt.

14.30: Workshops med debat: Hvordan skaber forskere ny viden i psykiatrien? Kort præsentation og paneldebat.

15.45: Pause.

16.00: I en verden af nuancerne sort og hvid: Foredrag ved ægteparret Birgitte og Anders Skjødt.

17.00: Afslutning og tak for i dag.

17.30: Middag for forskere, forskningsledere, sygehusledelse, forskningsassistenter og forskningssekretærer. Se særskilt invitation.

Læs mere om tidligere arrangementer i menuen til venstre.Siden er sidst opdateret 22-7-2020Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring